Чавдар грейна предпразнично

 

В петъчния 4 декември в Чавдар запалиха традиционната коледна украса. Пандемията попречи на ръководството на общината да проведе събитието празнично и в присъствието на жители и гости, но центъра на селото и главните улици грейнаха в празнично очакване. Коледната елха и уличната украса засияха, за да повдигнат празничното настроение у жители и гости.

Част от украсата тази година е чисто нова. Тя е закупена със  средства, предоставени от рудодобивната компания край Челопеч – «Дънди Прешъс Металс Челопеч» в рамките на партньорската програма на дружеството с община Чавдар.

Със запалването на празничните светлини в Чавдар ръководството на общината пожелава здраве и светли коледни и новогодишни празници на всички. Малчуганите имат възможност да изпратят писмо до Дядо Коледа с желания подарък в специално поставена за целта пощенска кутия.

Публикувана на: 2020-12-07
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ще се възползвате ли от "зеления коридор" за поставяне на ваксина срещу "Ковид-19"?
Да, ще го използвам
Да, но ще изчакам още
Не, няма да го използвам
Въобще няма да се ваксинирам
Не мога да преценя

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"