Децата в Копривщица посрещнаха Дядо Коледа

 

Днес децата от детска градина «Евлампия Векилова» - гр.Копривщица посрещнаха Дядо Коледа с пълния чувал. С блеснали от вълнение очи и приказни герои малчуганите приветстваха дългоочаквания гост. Детската театрална група към читалище „Х.Н. Палавеев“ с ръководител Мария Мухова и артистичният секретар Димитър Кунчев, заедно с ученици от СУ „Любен Каравелов“ представиха в театрализирана постановка героите на Братя Грим от любимата детска приказка „Бременските музиканти“. 

Децата посрещнаха добрия старец и спектакълът продължи  с песни, стихчета и танци, на които Дядо Коледа се радваше от сърце. Добрите помощници за пълните чували на най-очаквания гостенин бяха «Геотехмин», «Елаците-Мед» и община Копривщица. Децата получиха очакваните с нетърпение подаръци. Гост на празничното утро бе главният счетоводител на общината. Директорът на детското заведение поздрави всички с настъпващите празнични дни и пожела на децата да бъдат здрави, послушни и много щастливи.

Накрая всички участници в коледната магия се снимаха за спомен с Дядо Коледа.

 

Публикувана на: 2021-12-23
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"