Детска градина Слънце изпрати малките си абитуриенти

 

Детска градина «Слънце» - гр.Златица изпрати най-големите си възпитаници – децата от 4-та група «Буратино», които есента ще бъдат първокласници.

В последния им ден в детското заведение беше организирано тържество. Присъстваха множество родители, близки и приятели на малките абитуриенти. Децата и техните преподаватели - Ваня Златкова, Мария Мичева и помощник възпитателя Катя Цанова, бяха подготвили музикално-танцов спектакъл, с който показаха на всички колко много знаят и могат. Те заявиха, че вече са готови да бъдат ученици в първи клас. Преди да станат ученици, обаче, те показаха отличната си подготовка по различните дисциплини. В същото време показаха талант в пеенето, танцуването и рецитирането.

С много настроение и малко тъга децата се разделиха с детската градина.

Бурни аплодисменти съпътстваха всяко изпълнение. Като истински абитуриенти, децата бяха представени с кратко стихче, характеризиращо всеки от тях. Директорът на детското заведение Красимира Петелова поздрави бъдещите първокласници и им пожела здраве и успехи. Тя благодари на преподавателите за труда и грижите през годините. Специлни благодарности получи помощник възпитателят леля Катя, за която също беше последен ден в детската градина. Тя получи и специална грамота за всеотдайната ѝ работа през годините в детското заведение. Директорът връчи свидетелствата за завършено предучилищно образование на малките абитуриенти. Кметът на община Златица Стоян Генов поздрави всички и поднесе цветя на преподавателите. Той пожела здраве и успехи на бъдещите първокласници и им поднесе подаръци.

 

Публикувана на: 2022-06-01
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


 • 17:00 - Начало на програмата
 • 17:01 - Игрален филм
 • 18:40 - Информационна емисия
 • 18:50 - Документален филм
 • 19:40 - Информационна емисия
 • 19:50 - Документален филм
 • 20:40 - Информационна емисия
 • 20:50 - Документален филм
 • 21:40 - Информационна емисия
 • 21:50 - Музикална тема
 • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"