Елаците-Мед получи награда за дигитализация

 

Голямото руднично предприятие, опериращо край Мирково - „Елаците-Мед” получи наградата в категория „Дигитализация“ в 31-ото издание на престижния конкурс „Mистър и Мисис Икономика 2021”, opгaнизиpaн oт нaй-гoлямaтa paбoтoдaтeлcĸa opгaнизaция в cтpaнaтa – Koнфeдepaциятa нa paбoтoдaтeлитe и индycтpиaлцитe в Бългapия (KPИБ) и cпиcaниe „Иĸoнoмиĸa”. По традиция бяха връчени и големите награди Мистър и Мисис Икономика.

Официалната церемония се проведе в София на 25 ноември. Сред гостите на събитието бяха министърът на икономиката и министърът на финансите. От страна на Група Геотехмин присъстваха д-р инж. Иван Вутов, зам.-управител на „Геотехмин” и зам.-председател на УС на КРИБ, Доминик Хамерс, изпълнителен директор на „Геотехмин” и член на УС на работодателската организация и инж. Кирил Илиев, изпълнителен директор на „Геотрейдинг”.

Наградата за дигитализация бе връчена на инж. Драгомир Драганов. По традиция, наградите се връчват на предприемачи, мениджъри, икономисти и финансисти, допринесли за успешното развитие на бизнеса в страната.

Припомняме, че през 2020 г. с най-високото отличие Мистър Икономика за цялостен принос в българската икономика през последните три десетилетия бе удостоен проф. дтн инж. Цоло Вутов.

 

Публикувана на: 2021-11-29
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"