„Елаците-Мед“ участва в първата международна трудова борса

2019-09-19 16:32
 

На 17 септември в София за първи път се проведе Международна трудова борса, чрез използването на два подхода – борса на място и едновременно с това онлайн събитие. Организатор беше Агенцията по заетостта в рамките на проект.

На Европейския ден на труда, успоредно с онлайн събитието, на място бяха разположени повече от 30 щанда, на които над 60 представители на EURES мрежата и работодатели от държавите от Европейския съюз, Исландия, Лихтенщайн, Норвегия и Швейцария представиха свободните си работни места.

Специален щанд по време на събитието имаше и „Елаците-Мед“, където г-жа Милена Христова, Директор „Човешки ресурси“ и г-жа Даниела Горанова, Ръководител “Набиране на персонал, обучения и квалификация“ представиха възможностите за кариерна реализация в едно от водещите дружества в минната индустрия на България.

Международната трудова борса даде възможност на различни работодатели от 9 страни членки на ЕС да предложат над 1300 работни места. Посетителите имаха възможност да разгледат и предлаганите от българските работодатели свободни позиции, като те бяха в сферите на хотелиерството и ресторантьорството, туризма, леката и тежката индустрия, информационните и комуникационни технологии, селското стопанство, сезонната заетост, строителството и други. Следващият подобен форум е планиран през есента в Холандия.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"