Хванаха крадец от Златица

 

Извършител на кражба в Златица попадна в ареста след бързи действия на полицейските служители от РУ-Пирдоп. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-София.

Вчера към 10 часа жителка на Златица съобщила в полицейското управление в Пирдоп, че е установила липсата на метален стелаж, ръчна количка и метален корпус на печка от стопанска постройка. Служителите на реда предприели незабавни оперативно-издирвателни действия, в резултат на които бързо влезли в дирите на извършителя. 19-годишният младеж от същия град направил пълни самопризнания и предал доброволно отнетите от него чужди вещи. Задържан е за срок до 24 часа. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата с оглед прилагане разпоредбите на чл. 218Б от НК.

 

Публикувана на: 2021-10-27
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"