Илия Гърков стана Мистър Икономика

 

На 25 ноември, на тържествена гала-церемония в София, Koнфeдepaциятa нa paбoтoдaтeлитe и индycтpиaлцитe в Бългapия /КРИБ/ и списание „Икономика” връчиха българските бизнес Оскари. Поради епидемичната обстановка, събитието се проведе с минимален брой гости.

Най-голямата награда „Мистър Икономика 2021“ получи проф. д-р инж. Илия Гърков, вицепрезидент и изпълнителен директор на „Дънди Прешъс Металс“ в България. Министърът на икономиката Даниела Везиева връчи статуетката „Рибарят и златната рибка“, превърнала се в символ на конкурса.

Гърков беше отличен за приноса си в развитието и модернизирането на минната индустрия, за нововъведенията в двете дружества в Челопеч и Крумовград, за грижата и инвестициите в общностите, където компаниите развиват дейността си.

Той благодари като пожела идната година да бъде още по-успешна.

Въпреки предизвикателствата от последните две години, рудничните компании продължиха да се грижат за хората и общностите.

Ежегодният конкурс е най-престижният бизнес конкурс в страната. През 2020 г. той отбеляза своето юбилейно тридесето издание. За разлика от тазгодишното събитие, което е с конкурсен характер, през миналата година организаторите отличиха всички хора, работили усилено за създаването на устойчив бизнес през изминалите тридесет години.

 

Публикувана на: 2021-11-29
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"