Инер Уил Клуб направи дарение на МБАЛ-Пирдоп

 

Дамите от Инер Уил Клуб Пирдоп направиха дарение на Ковид структурата към Вътрешно отделение на МБАЛ-Пирдоп. Дарението – нов хладилник, беше предоставено на лечебното заведение днес - 16 февруари. На кратката церемония по предаването присъстваха директорът на болницата д-р Юлия Димитрова, началникът на Вътрешно отделение д-р Стоянка Тинтикова и главната медицинска сестра Верка Иванова. Дарителите в лицето на Антоанета Кафеджиева предадоха новата придобивка в знак на благодарност от тяхно и от името на обществеността с пожелание за здраве, а д-р Тинтикова прие подаръка с огромна благодарност.

Антоанета Кафеджиева – Инър уил клуб Пирдоп: „Решихме да благодарим на болницата и специално на Ковид отделението за това, че наистина много адекватно и много добре се справиха с така наречената „втора вълна”, която постави на изпитание здравната ни система. Това го казвам не, че просто от някаква куртоазия или нещо, което съм чула, а от познати, от хора, които са били ваши пациенти и казаха, че действително от санитарите до лекарите, медицинските сетри всички са били на ниво и са работили наистина много добре и хората са доволни. Много ви благодарим и ви пожелаваме да сте здрави вие и семействата ви и да продължавате така да помагате на хората. И дано това, което очакваме като „трета вълна”, за която всички говорят, да бъде много по-лека и пак да преминем през нея успешно. Разбира се, винаги ще бъдем насреща с каквото можем да ви помогнем. Нищо, че сме жени и сме толкова малко. Винаги можете да разчитате ако имате нужда от нещо, пак да ни се обадите. С удоволствие ще помогнем. Това е важното.”

Д-р Тинтикова – МБАЛ-Пирдоп: „Благодарим за подаръка и се нядяваме и за напред да откликваме на нуждите на населението по този начин, по който бяха организирани нещата през втората вълна, но това стана, разбира се с голямата отзивчивост на сестринския персонал най-вече, защото много от тях работиха на второ работно място със много извънредни часове. Мисля, че те са големите герои на деня.”

Уредът, обект на дарението, е предварително договорен с ръководството и персонала на болницата. Хладилникът ще посрещне ежедневните нужди в отделението при съхранение на лекарства и медикаменти.

Публикувана на: 2021-02-16
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ще се възползвате ли от "зеления коридор" за поставяне на ваксина срещу "Ковид-19"?
Да, ще го използвам
Да, но ще изчакам още
Не, няма да го използвам
Въобще няма да се ваксинирам
Не мога да преценя

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"