Кардиолог ще преглежда в приемния кабинет в Златица

2019-09-19 16:30
 

Прегледи при кардиолог организира Медицински център – Панагюрище, който е част от МБАЛ „Уни Хоспитал“. Консултациите ще се проведат на 27 септември (петък) от 15.00 часа в приемния кабинет, намиращ се в сградата на МЦ I - Златица ЕООД. Прегледът ще включва електрокардиограма и електрокардиография.

Приемният кабинет в град Златица е част от политиката на МБАЛ „Уни Хоспитал“ за осигуряване достъп до качествена медицинска грижа на жителите в населените места, в които няма болнични заведения.

Пациентите, които ще се прегледат при лекаря специалист е необходимо да имат направление №3 или да заплатят такса.

Предварително записване се извършва на телефон 0357 88 581

От канцеларията на болницата в Панагюрище съобщават още, че от 24 до 27 септември ще се проведат и безплатните профилактични прегледи при лекари от клиниката по съдова хирургия на МБАЛ „Уни Хоспитал“. Консултациите, които са ежемесечни, ще са от 9.00 до 13.00 часа всеки ден. Специалистите от лечебното заведение припомнят, че задължително към съдов хирург трябва да се обръщат хората, които имат оплаквания от остра болка в някой от крайниците, придружена с изстиване и изтръпване на крайника.

За профилактични прегледи през последната седмица от всеки месец няма да е необходимо Направление.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"