Кметът Даулов и ОбС-Чавдар направиха дарение на МБАЛ-Пирдоп

2020-03-25 15:27
 

Общинските съветници на Чавдар и кметът на общината Григор Даулов направиха дарение на МБАЛ-Пирдоп. Ръководството и съветниците събраха лични средства в размер на 3400 лева, които дариха по откритата дарителска банкова сметка на болницата в Пирдоп. Средствата ще се разходват за дооборудване на отделение за лекуване на пациенти със съмнение или болни от коронавирус.

Припомняме, че болничното заведение откри дарителска кампания, в която вече се включиха големите предприятия в района. В нея могат да се включат всички желаещи да помогнат за подготовката на болницата за справяне с епидемията от COVID-19.

В знак на благодарност общински съвет Чевдар и кметът Даулов получиха благодарственно писмо от ръководството на болницата.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"