Кметът на Чавдар стана кмет на гражданите

 

Кметът на община Чавдар Григор Даулов е носителят на наградата в категорията „Кмет на гражданите“ за малка община в конкурса "Кмет на годината". Наградата бе връчена на кмета от Лиляна Павлова – вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка, на официалната церемония на наградите „Кмет на годината“, организирана от КМЕТА.БГ, която ще бъде излъчена по БНТ1 през ноември. Победителите в конкурса са определени след национално гласуване, в което можеха да участват всички пълнолетни граждани.

Това е приз за кмет, който е най-близо до гражданите с приемните си дни, с отчет през социални мрежи и седмични или месечни брифинги за свършеното, за най-бърза реакция на проблемите на хората и решаването им. Taĸa Гpигop Дayлoв cъбpa нaй-мнoгo глacoвe зa мaлĸa oбщинa.

Макар и персонална, наградата е признание и за цялата общественост на Чавдар и усилията на всички общината да продължава своето устойчиво развитие.

 

Публикувана на: 2021-10-18
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"