Компания за спортни залози ще подкрепи спорта

 

На 20 октомври в Златица се проведе работна среща между ръководството на община Златица и представител на голяма компания за спортни залози. Международният футболен съдия Димитър Димитров, който отговаря за връзките на компанията със спортни клубове, общини и спортни федерации, посети община Златица.

Повод за визитата е поканата от страна на кмета на община Златица Стоян Генов във връзка с развитието на спорта на територията на общината и най-вече развитието на футбола в лицето на местния мъжки отбор „Средногорец 2016“. Гостът беше разведен до спортните обекти на територията на общината като посещението включи и спортното съоръжение в Мирково, където футболният отбор най-често играе. Гостът огледа незавършеното още футболно игрище в Златица, ремонтираната зала към ПГ „Златица“ и други обекти.

Кметът на община Златица Стоян Генов изрази надеждата си, че компанията за спортни залози би подкрепила спортистите от общината.

Димитър Димитров изрази положителното си впечатление от усилията на общината в подкрепа на спорта. Той каза, че условията за спорт не са много добри, но е впечатлен от усилията на общината. По неговите думи компанията, която представлява би инвестирала в развитието на спорта в община Златица.

 

Публикувана на: 2021-10-21
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"