Копривщица грейна в Коледна украса

 

Коледното настроение завладя града-музей, предава кореспондентът ни в Копривщица Елена Чумпова. Община Копривщица постави коледна украса на площад „20 април“, на сградата на общината и на дърветата в крайречния парк.

В Копривщица всички се готвят за коледните празници. Собствениците на работещите заведения за хранителни продукти и магазинчетата за сувенири също радват клиентите си с коледно настроение и украса.

Коледа е най-светлият семеен празник и символ на християнските добродетели. В навечерието на празника много семейства от града бяха подпомогнати с хранителни продукти. Българският червен кръст раздаде храни на 77 лица от Европейския хранителен фонд. Хората с увреждания от сдружение „Здравец“ получиха хранителни пакети от рудничната компания край Мирково. От компанията дариха също хранителни продукти и за домашния социален патронаж. Хората с увреждания получиха и парични дарения както от медопреработвателното предприятие в Пирдоп, така и от общинската администрация на Копривщица.

Публикувана на: 2020-12-10
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ще се възползвате ли от "зеления коридор" за поставяне на ваксина срещу "Ковид-19"?
Да, ще го използвам
Да, но ще изчакам още
Не, няма да го използвам
Въобще няма да се ваксинирам
Не мога да преценя

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"