Малчугани от Копривщица с тържество за мама

 

В цветно украсения салон на детска градина „Евлампия Векилова“ в гр. Копривщица, точно на Благовещение, най-малките възпитаници, водени от своите учители Гергана Вълова и Никол Въжарова, поздравиха своите майки. Тържеството бе посветено  на Международния ден на жената - 8 март, но поради  грипна епидемия бе отложено за Благовещение.

Децата рецитираха стихчета, посветени на мама, изпълниха специална песничка, посветена на любимите баби, и изпълниха музикални игри, посветени на пролетта. Момчетата се представиха с впечатляващ модерен танц, с който предизвикаха усмивките  и аплодисментите на своите родители и гости. Концертната зала грейна, когато малчуганите поднесоха своите ръчно изработени цветя и поздравителни картички, след което  поканиха майките си на танц.

 

Публикувана на: 2024-03-27
Добавена от: Елена Чумпова
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"