Медодобивният завод направи дарение на инвалидите в Копривщица

 

В условията на усложнената епидемиологична обстановка медодобивният завод в Средногорието - „Аурубис България“ продължава своята подкрепа за най-уязвимите жители на община Копривщица.

С цел предотвратяване разпространението на Covid-19 и поради необходимостта от спазване на противоепидемичните мерки, отбелязването на Международния ден на хората с увреждания – 3 декември, както и наближаващите коледни и новогодишни празници, не може да бъде провеждано както досега.

Затова компанията направи дарение на общинската организация на Съюза на инвалидите в България в Копривщица за закупуване на пакети с хранителни продукти за всички нейни членове.

Медодобивният завод - „Аурубис България“ винаги е работил в тясно сътрудничество с клубовете на инвалида в района. Припомняме, че през месец септември компанията направи дарение под формата на ваучери за храна на всички членове на клубовете в общините Пирдоп и Златица. Компанията осигури и допълнителни ресурси за подпомагане на МБАЛ „Пирдоп“, общинските училища и детските градини във връзка със ситуацията с COVID-19.

От компанията поднасят сърдечни поздрави и пожелания на хората с увреждания по случай наближаващия им празник като им пожелава да посрещнат отговорно, спокойно и с вяра предстоящите празници.

Публикувана на: 2020-11-30
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ще се възползвате ли от "зеления коридор" за поставяне на ваксина срещу "Ковид-19"?
Да, ще го използвам
Да, но ще изчакам още
Не, няма да го използвам
Въобще няма да се ваксинирам
Не мога да преценя

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"