Младежи от Чавдар ограбили възрастна жена

2018-07-11 15:10
 

Вчера – 10 юли, около 10.45 часа сутринта, 94-годишна жена от с. Чавдар потърсила помощ от полицията. Тя разказала, че на улицата пред дома й двама непознати са отнели от джоба й мобилния й телефон, докато единият от тях държал здраво ръцете й. Незабавно след получаването на сигнала полицейските служители предприели оперативно-издирвателни действия, в хода на които минути по-късно разкрили и задържали авторите на престъплението -  двама криминално проявени младежи от същото село, на 18 и 20 години. Те направили пълни самопризнания и върнали отнетия апарат.

По случая е образувано досъдебно производство. Пълното му документиране продължава под наблюдението на Районната прокуратура в Пирдоп.

 

Добавена от: Иванка Господинова Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"