ОбС-Златица ще заседава онлайн

 

За утре – 29 октомври, е насрочено редовно заседание на ОбС-Златица. Заради усложнената епидемиологична обстановка сесията ще се проведе онлайн чрез платформата „Zoom”.

В предварителния дневен ред са включени само две точки за разглеждане. Съветниците ще разгледат постъпили заявления за еднократна финансова помощ и постъпили питания на граждани, общински съветници и становища на кмет.

С оглед провеждането на сесията онлайн всеки, който има въпроси към общинските съветници може да ги отправи писмено като ги входира в Общинския съвет или ги изпрати на e-mail: obshtinski_savet_zlatica@abv.bg. Писмен отговор на зададените въпроси ще бъде върнат след заседанието.

Сесията е насрочена за 17:00 часа на 29 октомври.

 

Публикувана на: 2021-10-28
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"