Откриха долината на дарителите в Буново

 

В съботния ден, на 30 октомври, в навечерието на Деня на народните будители, край с. Буново инициаторите на кампанията „SOS Българска роза“ /сдружение „Българска розова долина“/ откриха „Долината на дарителите“. Първата роза от първокласния български сорт Дамасцена засади Владимир Стоянов, председател на управителния съвет на сдружението. Той заяви, че инициативата е с цел превръщането на едно голо поле в символ на добрите дела. След него цял ред рози засадиха и момичетата от „Сдружение на Жените мотористи ЕМПауърд България“, които подкрепят кампанията от самото ѝ начало. На събитието присъства кметът на с. Буново Николай Тончев, както и други съмишленици и партньори на кампанията.

„Долината на дарителите“ представлява поле-символ, в което свои стръкове рози засаждат хората и фирмите, които се включват с финансови дарения в благотворителната кампания „SOS Българска роза“. Кампанията цели да подпомогне малките семейни розопроизводители от Стрелча, Клисура и Средногорието, които пострадаха най-тежко от кризата в бранша тази година.

 

Публикувана на: 2021-11-02
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"