Отличиха чавдарски учители и ученици

 

Областният управител Илиан Тодоров отличи учители и ученици от  с. Чавдар за благотворителните им инициативи. Областният управител отличи учениците и учителите от ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” с. Чавдар за инициативата им „Доброто в нас”.

По повод на най-светлия християнски празник Коледа, учениците с много желание и усърдие изработват коледни картички, играчки за украса, сурвакарки, коледни сувенири, които продават с благотворителна цел.

По време на миналогодишния коледен концерт, проведен в народно читалище „Надежда – 1900” в с. Чавдар, благотворителният базар събира средства в размер на 700 лв, които учениците даряват на център за настаняване и подкрепа на деца лишени от родителска грижа „Константина Ляпчева" гр. Долна Баня.

Публикувана на: 2020-11-24
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ще се възползвате ли от "зеления коридор" за поставяне на ваксина срещу "Ковид-19"?
Да, ще го използвам
Да, но ще изчакам още
Не, няма да го използвам
Въобще няма да се ваксинирам
Не мога да преценя

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"