Парковете и центъра в Пирдоп имат Wi-Fi

2019-09-19 16:35
 

В рамките на европейската програма за достъп до безплатен интернет на обществени места беше изградена Wi-Fi мрежа на три места в Пирдоп. От днес жители и гости на града имат възможността да се възползват от услугата в Градската градина, в парк „Дружба” и в центъра на града. Повече за проекта разказа кметът на община Пирдоп Ангел Геров.

"Както по-рано през годината съобщихме, че община Пирдоп ще участва в програмата на ЕС за изграждане на свободни wi-fi зони на територията на община Пирдоп и бяхме в класиранитея днес искаме с радост да заявим, че това вече е факт. Мрежите са изградени и в гр.Пирдоп има функциониращи в три места безплатни wi-fi зони. Това са Градската градина, парк "Дружба" и центъра на града. С това изпълнихме програмата. Жителите на общината, а и гостите, могат да могат да се възползват от безплатния wi-fi, който е, съгласно изискванията на програмата, високоскоростен, 24 часа в денонощието. Една нова придобивка за жителите и гостите на община Пирдоп от днес вече функционира и може да бъде ползвана."

В Градската градина в Пирдоп се състоя символичното откриване на услугата. Присъстваха кметът Геров, служители от администрацията, ученици и преподаватели от учебните заведения. На място беше демонстрирана и изпробвана връзката. Учениците се възползваха да сърфират свободно.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"