Платен репортаж: Нов магазин от веригата „Кооп“ в Чавдар

2018-03-01 17:58
 

На 1-ви март 2018 година в село Чавдар беше официално открит най-новия магазин от веригата „Кооп“. Новият магазин за хранителни стоки е новото бижу на площада в центъра на селото. Обектът е инвестиран от потребителната кооперация „Златица 91“ от Златица и е част от националната верига „Кооп“. Партньори в този проект са и чавдарската кооперация „Възкресение“ заедно с община Чавдар. По думите на Изп.-директор на кооперация „Златица 91“ Младен Медаров това е най-модерния магазин от всичките, които са тяхна собственост.
Инвестицията в новия магазин надвишава 100 хиляди лева за извършените строително-монтажни работи и монтирано оборудване и обзавеждане. Обектът разкрива 4 нови работни места – за 3 жени от село Чавдар и управител от Златица. Магазинът ще работи всеки ден, без почивен ден. Жителите на село Чавдар ще имат възможността да пазаруват прясно и замразено месо, колбаси, хляб, мляко и млечни продукти, плодове и зеленчуци, шоколадови изделия и голямо разнообразие от сладки и солени продукти, минерални води, безалкохолни напитки, сокове, разнообразни алкохолни продукти и бира, перилни препарати, стоки за дома, храни за домашни любимци и още много много артикули.
На официалното откриване пред входа на магазина присъстваха много чавдарчани, кметът на общината Пенчо Геров, Петър Стефанов – председател на Централния кооперативен съюз, Снежана Лазарова – председател на Окръжния кооперативен съюз София област, Костадинка Медарова – председател на кооперация „Златица 91“, Стамен Стаменов – председател на кооперация „Възкресение“ и други.
Официалните лица отправиха приветствия. Председателят на ЦКС връчи на Костадинка Медарова сетрификат за 909 национален обект в България. Снежана Лазарова подари икона на „Св. Димитър“ за новата придобивка на селото. Кметът Геров отправи благодарности за направената инвестиция в Чавдар.
Лентата беше прерязана и новият магазин в Чавдар беше открит.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"