Полицейски служители изнесоха беседа в Чавдар

2020-02-26 16:25
 

Преди дни по покана на Младежки клуб към Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в община Чавдар, служители на Районно управление – Пирдоп, сектор „Охранителна полиция”, изнесоха беседа на тема "Видове противообществени прояви и последствията от тях ". Беседата с учениците изнесоха полицейският служител Иван Червенков, инспектор „Детска педагогическа стая” - Моника Георгиева и представител на криминална полиция.

Бяха засегнати теми като кражбите, грабежите, укриването на информация, разпространението на наркотични вещества, умишленото увреждане на обществена собственост, проституция, скитничество и други.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"