Полицията разкри извършител на домова кражба

 

Извършител на домова кражба попадна в ареста след бързи действия на полицията в Златица. Това съобщиха от пресцентъра на ОДМВР-София.

Вчера следобед жител на Златица сигнализирал в полицията, че е установил липса на различни вещи от наследствената си къща в града. Криминалистите предприели незабавни оперативно-издирвателни действия, в резултат на които бързо разкрили и задържали автора на кражбата. Отнетите вещи също са открити и възстановени на собственика. Те били пласирани от 24-годишния извършител в пункт за изкупуване на старо желязо в града. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата с оглед прилагане разпоредбите на чл. 218Б от НК.

 

Публикувана на: 2021-10-26
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"