Приключиха още два проекта по Българските добродетели

 

В рамките на Благотворителната програма „Българските добродетели“ в края на 2021 г. успешно приключиха още два проекта по подписаното споразумение за подкрепа на значими социални проекти между община Мирково и четири дружества от Група ГЕОТЕХМИН – Геотехмин ООД, Елаците-Мед АД, Геострой АД и Геотрейдинг АД.

И двата проекта имат голям социален ефект за местното население. Първият проект е реализиран в с. Мирково, като в рамките само на две месеца бе извършено реновиране на уличната осветителна мрежа на централния площад и прилежащите две главни улици. По този начин се осигуриха много добри условия за жителите на селото при придвижването им вечер. Вторият проект бе свързан с подобряване на уличната мрежа в с. Бенковски, като бяха изцяло асфалтирани пет улици. Сега жителите на Бенковски се радват на новоасфалтирани пътни платна, които позволяват по-лесно придвижване на бенковчани и техните гости.

С реализирането на тези проекти, четирите дружества - Геотехмин, Елаците-Мед, Геострой и Геотрейдинг следват идеята на Благотворителна програма „Българските добродетели“, създадена от проф. дтн инж. Цоло Вутов, да бъдат в полза на обществото, като доброволно подпомагат различни значими каузи, подкрепят и реализират проекти, включително в сферата на инфраструктурата и подобряване на градската среда. 

 

Публикувана на: 2021-12-16
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"