Рудничната компания посрещна мениджъри за един ден

 

На 10 май двете руднични дружества в Челопеч и Крумовград, на „Дънди Прешъс Металс“ България, отвориха вратите си и приеха ученици от различни училища, включили се в юбилейното двадесето издание на „Мениджър за един ден“, организирано от Junior Achievement Bulgaria, под наслов „Силата на един екип“.

В началото на работния ден, отделите „Човешки ресурси и Администрация“ и „Връзки с обществеността“ в компанията в Челопеч посрещаха ученици от Частна профилирана гимназия с чуждоезиково обучение „Челопеч“, СУ „Св. Паисий Хилендарски“ гр. Златица и Професионална гимназия „Златица“. Единадесет любознателни и развълнувани ученици се възползваха от възможността да съпреживеят един реален работен ден в компанията, както и да се информират за дейността ѝ.

Работният им ден започна с видео-представяне на Дружеството и начален инструктаж по безопасност. Благодарение на очилата за виртуална реалност младежите успяха да посетят подземния рудник „Челопеч“. След това младите мениджъри поеха по работните места в различните отдели, където ги очакваха интересни и предизвикателни задачи.

В ранния следобед учениците се срещнаха с изпълнителния директор проф. д-р инж. Илия Гърков, с който споделиха впечатленията си от престоя в компанията и имаха възможност да му задават въпроси. Той отговори на младите хора, търсещи отговори на различни въпроси, свързани с Дружеството, производството и бизнеса като цяло. Гърков сподели с учениците, че тайната за постигането на високи резултати и успехи в личен и професионален план е човек непрекъснато да се учи и развива и да си поставя цели, които да преследва и осъществява.

Младите мениджъри разбраха колко е важна работата в екип за постигане на успехи. В края на работния ден на мениджърите бяха връчени сертификати за участие в инициативата. Като подарък учениците получиха раница за спомен.

В рудничното дружество в Крумовград участие взеха 10 ученика от двете гимназии там. Беше организирана производствена обиколка на „Ада тепе“, където отблизо се запознаха с дейността. Всички прекараха деня си в реална работна среда и успяха да придобият представа за дейностите на практика, за работния процес, за синхрона и екипността в името на постигане на общите цели.

Преди края на работния ден младежите получиха сертификати за участие и подарък раница, връчени от Любомир Хайнов, Оперативен директор на компанията в Крумовград.

 

Публикувана на: 2022-05-12
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


 • 17:00 - Начало на програмата
 • 17:01 - Игрален филм
 • 18:40 - Информационна емисия
 • 18:50 - Документален филм
 • 19:40 - Информационна емисия
 • 19:50 - Документален филм
 • 20:40 - Информационна емисия
 • 20:50 - Документален филм
 • 21:40 - Информационна емисия
 • 21:50 - Музикална тема
 • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"