«Уни Хоспитал» организира демонстрация

2019-09-12 15:57
 

На 13 септември (петък) от 17.30 часа, в парка в Панагюрище, по повод Световния ден на първата помощ, ще се проведе съвместно „Училище за пациенти“ на доброволци от БЧК и БМЧК-Панагюрище с лекари от Спешно отделение на МБАЛ „Уни Хоспитал“. Заедно лекари и младежи ще покажат как се оказва първа помощ при различни спешни състояния.

Диабетът, храненето и физическата активност на страдащите от диабет ще бъдат сред основните акценти в презентацията на д-р Христо Чалъков, началник на отделението по ендокринология и болести на обмяната в здравното заведение. Лекцията, която също е част от инициативата „Училище за пациенти“, ще се проведе на 25 септември (сряда) от 17.30 часа в народно читалище „Виделина – 1865“, е отворена към всички, които проявяват интерес.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"