Устата гостува на ученици в Чавдар

2020-01-29 16:29
 

На 27 януари на учениците в Чавдар гостува известният изпълнител Иван Динев - Устата. Това съобщиха от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” Чавдар в социалните мрежи.

Визитата беше в рамките на подетата кампания на Мария Цачева от пекарната в селото и основното училище, ориентирана към децата и младежите в селото, под надслов “Срещни известните, стани като тях!”.

Иван за кратко беше ученик от 5 клас и взе активно участие в час по музика. След изпиване г-жа Михова му постави оценка Отличен 6.

Гостът разказа на учениците как е започнал да рапира в 6-ти клас като си написал уроците по история в стихотворна форма. Той сподели, че важно качество да успееш е да имаш самодисциплина и да бъдеш добър приятел.

Устата демонстрира лунната походка на Майкъл Джексън, танцува брейк и разказа за своя клип на песента “Пусто му лудо и младо”, в който участва и великият Георги Калоянчев.

Гостът получи поздравления от директора Мария Дурчева и кмета Григор Даулов.

Купонът завърши с почерпка и танци.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"