В Антон няма регистриран случай на коронавирус

 

Кризисният щаб в община Антон, сформиран във връзка с превенцията и ограничаването на разпространението на т.нар. коронавирус, проведе заседание на 11 март.

Общинският кризисен щаб е сформиран със заповед на кмета Андрей Симов и е съставен от председател – кметът на общината и 10 члена – ръководители на детски и учебни заведения, социални служби и служители в общинска администрация.

След първото заседание на кризисния щаб става ясно, че на територията на община Антон досега няма установен случай на заразен с COVID 19.

От щаба препоръчват на гражданите, които биха получили вирусни симптоми, да се свържат незабавно със своя личен лекар по телефона и да изпълнят стриктно неговите указания.

Публикувана на: 2020-03-12
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ще се възползвате ли от "зеления коридор" за поставяне на ваксина срещу "Ковид-19"?
Да, ще го използвам
Да, но ще изчакам още
Не, няма да го използвам
Въобще няма да се ваксинирам
Не мога да преценя

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"