В Антон се проведе благотворителен концерт

 

На 15-ти октомври, в салона на читалище „Христо Ботев“ село Антон, се проведе благотворителен концерт „Подай ръка – в подкрепа на Галина Драганова“. Салонът на културната институция се препълни от съпричастни граждани от Антон и Средногорието.

Концертът започна с изпълнение на талантливия гайдар Никола Стоев от Антон. Председателят на читалището Донка Николова благодари на всички отзовали се. В програмата взеха участие Марияна Върбанова, детски танцов състав „Светлина“ към НЧ „Светлина“ с. Душанци, младежки танцов състав „Светлина“ към НЧ „Светлина“ с. Душанци с ръководител Камелия Иванова; детска фолклорна група „Шарени мъниста“ с ръководител маестро Марияна Върбанова; клуб за народни хора „Чавдар“ с ръководител Камелия Иванова; група за стари градски и шлагерни песни „Спомени“ с.Чавдар с ръководител маестро Кузман Кузманов; ученици от ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ с. Антон, които представиха народен танц и пиеса „Изворът на белоногата“. В концерта взеха участие още хор за обработен фолклор „Китка“ с. Чавдар с ръководител маестро Кузман Кузманов; ансамбъл „Средногорие“ с ръководител Събина Делова; тригласен женски хор за обработен фолклор с. Душанци с ръководител маестро Кузман Кузманов; танцов клуб „Мирковско хоро“ с. Мирково с ръководител Камелия Иванова; вокална формация „Камертон“ с ръководител маестро Марияна Върбанова. Изпълненията на всички участници бяха дълго и бурно аплодирани от публиката. Благотворителният концерт завърши под звуците на песента „Ако си дал“. Галина Драганова лично благодари на всички участници в концерта, както и на многобройната публика като изпя част от песента. Благодарности изказа и председателят на читалището Донка Николова. Събраната сума по време на концерта в помощ на Галина е в размер на 7250 лв. Кметът на Антон Андрей Симов ще отдели лични средства като дари една своя месечна заплата в подкрепа на Галина Драганова.

Всеки, който желае може да помогне чрез превод по дарителската сметка: ОББ (BG04UBBS80021036756750).

 

Публикувана на: 2022-10-17
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


 • 17:00 - Начало на програмата
 • 17:01 - Документален филм
 • 17:50 - Научно-популярен филм
 • 18:40 - Информационна емисия
 • 18:50 - Документален филм
 • 19:40 - Информационна емисия
 • 19:50 - Документален филм
 • 20:40 - Информационна емисия
 • 20:50 - Документален филм
 • 21:40 - Информационна емисия
 • 21:50 - Документален филм
 • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Авторските права на всички автори и медията са запазени. Не се разрешава последваща обработка на видеопродукцията на медията. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"