В Антон ще преглежда педиатър

 

В община Антон организират прегледи при специалист педиатър. Това е д-р Ели Китанова. Тя е педиатър в София с над 25-годишен опит по специалността. Известна е с това, че прилага хомеопатия. Образованието си завършва в Медицински университет София през 1991 г., специализира педиатрия. Работила е 7 години като дежурен педиатър в звено за неотложна и спешна дейност. До 2019г. в продължение на 20 години практикува като семеен лекар и педиатър в доболничен медицински кабинет. От ноември 2019 г. д-р Китанова работи само като педиатър и извършва прегледи по здравна каса, както и частни прегледи.

Кметът на община Антон Андрей Симов сподели за „Средногорие Медия“, че доктор Китанова ще посещава Антон 4 пъти в месеца за по 2 часа, като с приоритет са жителите на селото и за тях ще бъде напълно безплатно. Жители на Средногорието също ще могат да се възползват от услугата. Доктор Китанова ще преглежда в Антон на 27 юли от 15:00 до 17:00 часа. Прегледите ще се извършват в специално оборудван за целта нов кабинет на втория етаж в сградата на „Здравен дом“ село Антон.

Публикувана на: 2021-07-15
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"