В Антон запалиха коледните светлини

 

Наближават светлите коледните празници и обратното броене започна. В петъчната вечер на 3 декември, в Антон официално запалиха коледните светлини на селото. За празничната церемония в центъра на селото се събраха ръководството на общината в лицето на кмета Андрей Симов, множество жители и гости.

Кметът Симов приветства всички и пожела весели коледни и новогодишни празници. Той пожела много топлина и любов в домовете на всички. Празнична програма за повода изнесоха ученици от основното училище в селото. Те пяха песни и рецитираха тематични стихове.

Служители от общинската администрация раздадоха пакети с лакомства на всяко присъстващо дете, а възрастните имаха възможността да се подкрепят с греяно вино или топъл чай. Центърът на селото, паркът и основните пътни артерии грейнаха в коледни светлини в очакване на светлите празници.

 

Публикувана на: 2021-12-06
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"