В Антон започна асфалтиране на улици

 

От днес – 23 юли в Антон стартираха два проекта по изкърпване на дупки и асфалтиране на две улици на стойност 100 хил.лв. изцяло с общински средства. С това изкърпване и асфалтиране, заедно с проекта за ремонт на седем улици в селото, ще се достигне на 70%-80% ремонтирани улици.

Припомняме, че през месец май започна проект за смяна на водопровод и асфалтиране на седем улици в селото. Този проект включва и ремонт на тротоарните площи. Смяната на водопровода по тях е вече факт, чака се финансиране за асфалтирането.

Започващото асфалтиране сега обхваща улиците „Мир”, „Бачо Киро” и пътя към гара Антон, а всички други улици ще бъдат изкърпени. Проектът обхваща само уличните платна и не предвижда ремонт на тротоари. Ремонтните дейности започнаха след провеждане на обществена поръчка и избор на изпълнители. Всички улици, които се асфалтират или изкърпват са с подменен водопровод и канализация. Проектите ще приключат в рамките на един календарен месец.

Публикувана на: 2020-07-23
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ще се възползвате ли от "зеления коридор" за поставяне на ваксина срещу "Ковид-19"?
Да, ще го използвам
Да, но ще изчакам още
Не, няма да го използвам
Въобще няма да се ваксинирам
Не мога да преценя

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"