В Чавдар отбелязаха Независимостта с концерт

2019-09-24 16:09
 

На 21 септември, в навечерието на Независимостта на България, в центъра на Чавдар, се състоя тържествено честване на 111 години от обявяването на Независимостта на България.

На площад „Васил Левски” се събраха множество жители и гости на селото. Присъстваха кметът Пенчо Геров, служители в общинска администрация, гости. Секретарят на община Чавдар Павлина Павлова приветства всички и поздрави с празника. В словото си тя отбеляза значимостта на акта по обявяването на Независимостта и акцентира върху някои исторически факти.

Последва поздравителен концерт на Врачанската филхармония със специалното участие на звездите от телевизионните формати Х-фактор и Гласът на България – Кристина Иванова, Християна Дънкова и Кристиян Янкулов.

Публиката бурно аплодира всяко изпълнение.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"