В Чавдар тържествено беше отбелязан 3 март

2020-03-04 16:28
 

На 3 март, когато се отбелязава националния празник на България, в центъра на Чавдар се събраха множество жители и гости за организираното тържество. Присъстваха кметът на общината Григор Даулов, общински съветници, служители в администрацията, граждани.

Тържественото честване започна с химна на Република България и издигането на родния трибагреник. Кметът Даулов приветства всички и отбеляза значимостта на датата за възстановяването на българската държавност. Той акцентира върху нуждата от обединение за просперитет на страната и българския народ. Последва поднасяне на венци и цветя пред паметника на загиналите за свободата на страната от името на община Чавдар, ОбС-Чавдар, читалище „Надежда”, местни институции и граждани.

Честването продължи със спектакъла „Патриотичен рецитал” на пътуващо читалище „Бащино огнище” и оркестър „Шевица”.  

Празникът продължи с музика и кръшни хора в рамките на инициативата „Пробуждане с хоро”.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"