В Копривщица определиха съставите на СИК

 

В община Копривщица се проведоха консултации за съставите на Секционните избирателни комисии /СИК/ с парламентарно представените партии и коалиции за предстоящите избори. Право на участие в комисиите имат и партии и коалиции, които имат представителство  в Европарламента, но нямат представители в настоящия парламент.

Общинската администрация бе организирала консултациите в рамките на закона. За Копривщица бяха обособени 3 секции, които бяха попълнени с членове определени пропорционално според квотите на партиите участващи в консултациите. Стана ясно още, че членовете на комисиите имат право на ваксини. За тях е определена ваксината Пфайзер и е по желание на участниците.

Публикувана на: 2021-02-23
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Ще се възползвате ли от "зеления коридор" за поставяне на ваксина срещу "Ковид-19"?
Да, ще го използвам
Да, но ще изчакам още
Не, няма да го използвам
Въобще няма да се ваксинирам
Не мога да преценя

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален филм
  • 20:30 - Игрален филм
  • 22:00 - Край на програма

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"