В Мирково откриха фотоизложба

 

На 14 декември, във фоайето на Спортен комплекс „Мирково”, беше открита фотоизложба на местната авторка Стефка Горгорова и Антоний Ханджийски от издателска къща. На събитието присъстваха кметът на общината Цветанка Йотина, зам.кметът Велко Лисев, председателят на ОбС Петър Грохчев, секретарят на общината Цвета Попова, жители и гости на селото.

Организатори на експозицията са читалище „Културен подем 2020” и община Мирково.

Тодор Цачев, секретар на културната институция, запозна присъстващите с идеята за фотографиите.

От своя страна, Стефка Горгорова направи кратки описания на всяка една от снимките и отбеляза, че един от любимите ѝ кадри е този на мирковската маслодайна роза.

Кметът Цветанка Йотина благодари на инициаторите за положения труд и всеотдайност и пожела весели коледни и новогодишни празници. Тя подари няколко книги за обогатяване на читателския кът.

21 фотоса, подредени в изложбата, показват красотата на Мирково и околностите му. Посетителите на изложбата имат възможност да разгледат снимките и научат повече за историята и културата на Мирково. В бъдеще експозицията ще бъде допълвана и обновявана.

 

Публикувана на: 2021-12-17
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"