Възродиха позабравена традиция в Копривщица

 

Обилният сняг от последните дни предизвика весели игри в Копривщица. В почивните дни, деца и възрастни се забавляваха с шейни по идея на Димитър Кунчев. Чрез социалната мрежа, той предизвика своеобразна надпревара  в местността „Войводенец“ и напомни за приближаващите светли празници.

Кунчев бе приготвил и награди за най- бързите шейни и техните водачи. Така той възроди  една позабравена традиция от близкото минало, когато децата на Копривщица сами се организираха  за игри при първия обилен сняг. Сега порасналите деца, вече дядовци и баби, си припомниха с радост тези дни и се включиха с ентусиазъм в надпреварата.

 

Публикувана на: 2021-12-20
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


>

Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


  • 17:00 - Начало на програмата
  • 17:01 - Игрален Филм
  • 19:00 - Игрален Филм
  • 20:30 - Игрален Филм
  • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"