Зрелостниците на ЧПГЧО се дипломираха

 

На 30 юни, от 18:00 часа, в читалище „Напредък” в Пирдоп бяха връчени дипломите на зрелостниците на Частна профилирана гимназия с чуждоезиково обучение /ЧПГЧО/ – Челопеч. Гости на вечерта бяха представители на рудодобивната компания, оперираща в Челопеч - „Дънди Прешъс Металс Челопеч”. Залата се изпълни с родители, близки и приятели на зрелостниците. Присъстваха и по-малките ученици на училището.

Тържеството започна с посрещане на училищното знаме.  Всички станаха на крака и останаха така, за да изслушат и химна на Република България. На поставения екран на сцената беше прожектиран специален кратък клип на английски език за училището и учениците.

Последва адаптация на приказката „Снежанка и седемте джуджета” на английски език, в която участваха осмокласниците на училището. Най-малките възпитаници на гимназията показаха завидни знания по чуждия език и талант в театралното изкуство. Новият прочит на произведението предизвика аплодисментите на публиката.

Официалната церемония по връчването на дипломите започна с приветствие към ученици и учители, което отправи директорът на ЧПГЧО-Челопеч Николай Кръстев. Той отбеляза високия резултат на училището и учениците от осми до единадесети клас. Кръстев акцентира и върху високия резултат от държавните зрелостни изпити на завършващите. Бяха изброени многото успехи, отличия, участия и инициативи на учениците. Вечерта завърши с тържественото връчване на дипломите на завършващите.

Публикувана на: 2021-07-01
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Седмична анкета


Одобрявате ли идеята Сертификатите за ваксинация и преболедуване на Ковид-19 да станат входен ключ за влизане на обществени места?
Да, одобрявам идеята
Не, не одобрявам такава идия
Трябва да се търси друго решение
Не мога да преценя

Телевизионна програма


 • 17:00 - Начало на програмата
 • 17:01 - Игрален филм
 • 18:40 - Информационна емисия
 • 18:50 - Документален филм
 • 19:40 - Информационна емисия
 • 19:50 - Документален филм
 • 20:40 - Информационна емисия
 • 20:50 - Документален филм
 • 21:40 - Информационна емисия
 • 21:50 - Музикална тема
 • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"