2019.07.18
четвъртък
13:49
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
IT специалистът Мартин Андреев гостува в СУ Пирдоп

IT специалистът Мартин Андреев гостува в СУ Пирдоп

В СУ „Саво Савов” в Пирдоп се проведе среща с IT специалистът Мартин Андреев. Срещата беше организирана за седмокласниците и единадесетокласниците в рамките на часа на класа. Целта на събитието е младите хора да чуят от свой бивш съученик как да се ориентират в бъдещото си кариерно развитие и да изберат професия, как да следват целите си и с какво биха се сблъскали.  

В Аудитория 2 на учебното заведение се събраха множество ученици и техни преподаватели. Учителят по физическо възпитание Теодор Колев представи госта и му даде думата.

Припомняме, че Мартин Андреев /по-големият брат на Ненко Андреев/ е бивш възпитаник на гимназията, който се е насочил към IT сферата. Учил е програмиране и работи по професията си.

Мартин разказа на учениците как е избрал тази професия и колко труд е положил, за да стане добър в нея. Той посъветва младите хора да изберат своя път в живота и да следват целите си, без да се отказват, за да постигнат високи резултати. Мартин заяви още, че подготовката в гимназиалното училище е много висока и важна за бъдещото развитие на всеки, и че успехът зависи най-вече от собствената мотивация и положен труд. Той сподели различни случки от своя живот и кариера, и даде ценни съвети на младежите.

Срещата се превърна в беседа. Мартин отговори на множество въпроси на ученици, учители и гости.  

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-11-06 16:40
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"