Антон се сдоби с нова машина

2020-01-13 17:13
 

Община Антон има нова придобивка. Това съобщиха от общината.

От края на миналата седмица община Антон вече разполага с лекотоварен камион с пригодена механизация. Същият ще бъде използван за поддръжка на инфраструктурата в селото и за по-добрата организация на работата за нуждите на Антон. Повече за придобивката разказа кметът на община Антон Андрей Симов.

Симов: “Още преди да приема самото предизвикателство да бъда кмет на Антон, имах моите иновативни действия - да бъде малко по-модерно и по-различно управлението от досегашния начин на управление в нашата община. Като цяло ние искаме да бъдем малко по-гъвкави, да имаме самочувствието, че сме самостоятелни и, че сме работеща община. Затова реших да започна да създавам един друг ритъм на работа на нашите работници, на нашите хора, така че гражданите да бъдат удовлетворени от действията на общината. Да бъдем достатъчно ангажирани и да бъдем достатъчно ефективни за цялото общество. Първата придобивка, която решихме да направим е да инвестираме в това нещо. Колкото и оскъден да ни е бюджетът, той си е наш и аз не се оплаквам. Ние не сме богата община, но се оправяме и затова си купихме една механизация днес - лекотоварно камионче до 3,5т., с кранова уредба, с която ще можем да извършваме различни дейности в служба на обществото. Малко по-отдалече тръгна идеята, защото аз смятам да направя едно ново озеленяване на нашето село. Искам всички ненужни и стари дървета, които имаме в селото, да бъдат премахнати и да се започне абсолютно ново озеленяване. Придобивката ще бъде много от полза, защото ще може да си правим превозни дейности, за което няма да плащаме на външни фирми. Искам да ги редуцирам тези неща малко, защото отчетът, който виждам до момента е, че предишните години е имало голямо перо за механизация. Искам тези разходи да бъдат спестени и да бъдат в нашата община.”

Кметът Симов изрази надежда за използване на машината за по-добро обслужване на комуналните нужди на селото.

Добавена от: Александър Илиев - Сандото Източник: Средногорие - Медия

Намери ни в:


Новини по общини


Реклама


sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner
sm-banner

Телевизионна програма


 • 17:00 - Начало на програмата
 • 17:01 - Игрален филм
 • 18:40 - Информационна емисия
 • 18:50 - Документален филм
 • 19:40 - Информационна емисия
 • 19:50 - Документален филм
 • 20:40 - Информационна емисия
 • 20:50 - Документален филм
 • 21:40 - Информационна емисия
 • 21:50 - Научно-популярен филм
 • 22:00 - Край на програмата

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"