2019.07.18
четвъртък
14:05
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
АТПГ изпрати Випуск 2019

АТПГ изпрати Випуск 2019

Аграрно-техническа професионална гимназия – Златица, изпрати своите абитуриенти. За завършващите удари последният училищен звънец. Деца от детската градина изведоха големите си батковци и каки в двора на училището. Малчуганите поздравиха абитуриентите с музикално-танцова програма.

Поздравление отправиха и танцьорите от училищната танцова формация „Хоп-троп”.

Последва церемония по предаване и приемане на училищното знаме и огъня на знанието. Зрелостниците предадоха знамето на следващия випуск.

За завършването си младежите бяха поздравени от ръководство и преподаватели.

Абитуриентите благодариха на своите учители и няколко пъти отброиха до 12. Те произнесоха първата си клетва да пазят спомена от училището, да продължават да се учат и да бъдат добри хора.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-05-15 16:58
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"