2019.03.21
четвъртък
00:00
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
«Аурубис България» представи Стажантска програма 2018

«Аурубис България» представи Стажантска програма 2018

В информационния център на „Аурубис България” в Пирдоп беше представена новата стажантска програма на компанията за тази година.

На събитието присъстваха множество ученици от учебните заведения в района и студенти. Те бяха запознати с новата програма за стажуване в завода в Пирдоп през летните месеци, условията за кандидатстване, сроковете и направленията, в които може да се стажува. Преди всичко присъстващите бяха запознати с естеството на работа на дружеството, мястото им на световния пазар и историята на компанията и завода в Пирдоп. Презентацията беше направена от служителите на компанията от отдел „Човешки ресурси” Радостина Лам и Огняна Чобанова. Те дадоха насоки на младежите за кандидатстването им за стаж и отговориха на възникнали въпроси.

Стана ясно, че желаещите да стажуват в компанията следва да изпратят автобиография и мотивационно писмо на електронна поща или на хартиен носител до 22 април. Желателно е кандидатът да посочи направлението, в което иска да стажува.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-04-12 17:55
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"