2018.09.24
понеделник
08:26
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
„Аурубис България” с отличие за корпоративна социална отговорност

„Аурубис България” с отличие за корпоративна социална отговорност

На 9 октомври „Аурубис България” посрещна Люк Зелдерло, Генерален секретар на Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания EASPD, и Георги Георгиев, председател на Националния алианс за социална отговорност. Повод за визитата бе получаването на награда за приноса на компанията в социалното развитие и подпомагането на хора със специфични потребности. Плакетът бе връчен от Зелдерло на Ивайло Георгиев, ръководител „Връзки с институциите и комуникации“, в присъствието на Анелия Димова, ръководител „Човешки ресурси“, и Драга Сапунджиева, координатор „Социални проекти и информационно обслужване“ в компанията.

Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания е международна мрежа, която реализира партньорство с над 13 хиляди организации от всички държави в ЕС в областта на социалната отговорност. Посещението в „Аурубис България”  беше част от програмата на Люк Зелдерло, която включва срещи с министъра на труда и социалната политика и разговори за организиране на международен форум в рамките на българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-10-12 16:10
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"