2018.09.24
понеделник
08:27
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Бизнесът от Софийска област проведе среща в областта

Бизнесът от Софийска област проведе среща в областта

Голям интерес сред бизнеса предизвика работната среща, организирана от Областната администрация на Софийска област, на която бяха представени възможностите за осъществяване на търговска дейност на територията на Руската федерация.

В срещата участваха фирми от общините Пирдоп, Челопеч, Годеч, Самоков, Етрополе, Елин Пелин, които развиват дейност в различни икономически сфери. 

Чрез скайп връзка заместник-директорът по икономическите въпроси на Центъра на промишлеността на Република България в Москва Цветозар Генчев запозна с условията, които предлага центърът по отношение на отдаването на офис площи и складове, жилищно настаняване, съдействие при осъществяването на контакти на български фирми с руския бизнес и институции, маркетингови проучвания и други.

Представителите на бизнеса определиха срещата като изключително полезна за бъдещото развитие на компаниите си и предложиха да направят работно посещение в Центъра. Областният управител се ангажира да организира визитата и да съдейства и в бъдеще на компаниите. 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2017-10-09 17:19
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"