2019.08.22
четвъртък
08:08
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
БМЧК-Пирдоп с инициатива за здравословното хранене

БМЧК-Пирдоп с инициатива за здравословното хранене

В СУ "Саво Савов" - Пирдоп се проведоха презентации по здравословно хранене в шестите и седмите класове на учебното заведение.  Инициативата беше на доброволците от БМЧК - клуб "Здраве" към училището с ръководител Пенка Карамихова.

В рамките на инициативата те гостуваха и на възпитаниците на детска градина "Пека и Карло Чоконяни". Там младежите представиха съвременен вариант на пиесата "Червената шапчица", която учи децата как трябва да се хранят здравословно. Червенокръстците бяха подготвили и малка викторина с въпроси, свързани със здравословното хранене. Далите верен отговор получиха малки подаръци за награда.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-02-06 17:11
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"