2019.07.18
четвъртък
13:48
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Децата на Копривщица посадиха бъдещата си гора

Децата на Копривщица посадиха бъдещата си гора

Децата от детска градина „Евлампия Векилова“ – гр.Копривщица се включиха в  националната игра „Когато станем 100000  ще посадим гора“.  

Идеята възниква през 2011 год., когато инициаторите търсят спомоществователи. Началото е трудно, но ентусиастите намират фирми, които пренасочват рекламните си бюджети към финансиране на инициативата. 

Получените дарения от семена, саксии и органична почва бяха предоставени на детската градина от фирма, финансираща  идеята. Малчуганите, с много обич и в приказна атмосфера, научиха за растенията, семената и бъдещата им гора. Под звуците на химна на Копривщица те засадиха своите жълъдчета, които предстоят да бъдат залесени на терен, определен от общината.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-11-06 16:39
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"