2019.06.24
понеделник
21:05
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Годишни данъчни декларации се подават от10 януари

Годишни данъчни декларации се подават от10 януари

Поради промени в законодателството от 2019 г. годишната данъчна декларация по чл.50 за деклариране на доходи от физически лица, включително и еднолични търговци получени през 2018 г. се подава в срок от днес - 10 януари до 30 април 2019 г.

Декларацията може да се подаде по електронен път с персонален идентификационен код  /ПИК/ или с електронен подпис, както и на хартиен носител в компетентния офис на НАП по постоянен адрес на лицето.

Лицата които подадат декларацията по електронен път до 31 януари 2019 г., ползват отстъпка 5 на сто от данъка за довнасяне, но не повече от 500 лева при условие, че нямат подлежащи на принудително изпълнение публични задължения към момента на подаване на декларацията и данъкът за довнасяне е внесен в срок до 31 януари.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-01-10 16:31
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"