2019.05.21
вторник
01:26
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Хората с увреждания от Златица празнуваха

Хората с увреждания от Златица празнуваха

На днешния 3-ти декември се отбелязва Международния ден на хората с увреждания.

Организацията на хората с увреждания в Златица традиционно отбеляза деня с организирано тържество в ресторант “Средногорие”. Официални гости на събитието бяха заместник кметът на общината Цветан Хаинов, председателят на организацията на БСП в града и общински съветник Стоянка Балова, заместник председателят на клуба на пенсионерите в града Ненко Кърпаров, представителят на „Аурубис България” Драга Сапунджиева и други.

Председателят на златишкия клуб „Здравец” - Петрана Цакова приветства присъстващите като им припомни защо 3-ти декември се отбелязва празнично. Тя поздрави своите приятели с празника и вдигна първата наздравица.

С пожелания за дълголетие, щастие и силен дух официалните гости поздравиха своите приятели. Всички те връчиха поздравителни адреси и подаръци за хората с увреждания.

Празнуващите бяха поздравени с музикално-поетична програма от учениците от 2 „б” клас при СУ „Свети Паисий Хилендарски”.

Празникът продължи с музика и много настроение.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2018-12-03 16:37
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"