2019.06.24
понеделник
20:48
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Хванаха шофьори с нерегистрирани МПС-та

Хванаха шофьори с нерегистрирани МПС-та

Полицаи от района хванаха двама мъже да шофират превозни средства без регистрации, това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

В ранния следобед на 14 септември, в с. Челопеч, автопатрул извършил проверка на мотопед с неустановена марка и модел и без регистрационна табела, управляван от 38-годишен жител на селото.  След справка станало ясно, че мотопедът не е регистриран по надлежния ред, поради което същият е иззет. Водачът е задържан за срок до 24 часа, а срещу него е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл. 345, ал.2 от НК.

Три дни по-късно в с. Чавдар полицейски екип спрял за проверка колесен трактор без регистрационни табели, управляван от 51-годишен мъж от същото село. Тракторът е иззет, след като извършената справка показала, че не е регистриран по законоустановения ред. Срещу водача е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл. 345, ал.2 от НК.

 

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Иванка Господинова
Дата: 2018-09-19 16:54
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
ИЗБОР НА НОВИНИ ПО ОБЩИНИ
Реклама
sm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-bannersm-banner
Излъчени предавания
Информационни емисии
Facebook
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"