2019.09.21
събота
04:28
КАБЕЛНА И ИНТЕРНЕТ ТЕЛЕВИЗИЯ
 
НОВИНИ ОТ РАЙОНА НА СРЕДНОГОРИЕТО
ВИЖ РЕГИОНАЛНИТЕ
ПРЕДИ НАЦИОНАЛНИТЕ НОВИНИ
7 години без шалшиви новини 7 години без шалшиви новини
Местни и регионални новини
Изготвени са медийните пакети за местните избори

Изготвени са медийните пакети за местните избори

„Средногорие Медия“ подготви специализираната си оферта за кандидатите за кметове и общински съветници за предстоящите местни избори. В изпълнение на закона специализираната оферта от днес е достъпна в раздел „Реклама“ на интернет платформата на медията и е изпратена до ЦИК и Сметната палата.

Всички услуги, предлагани от медията са платени, а всички политически субекти са равнопоставени. Кандидатите за местна власт ще имат възможността да се представят пред аудиторията на медията чрез различни по вид и размери рекламни банери, видео-клипове в интернет и чрез телевизионната програма, видео-обръщения, декларации или представяния, платени репортажи от събития или участия в телевизионни предавания с рекламна цел.

Всички тези телевизионни, видео и печатни продукти ще бъдат означавани със знак „Местни избори 2019“, така че зрителите да разпознават платените партийни продукти от останалия информационен поток.

Специализираната оферта е валидна от 5 септември до приключването на кампанията за избор на кметове и съветници включително и по време на балотажи, където щи има такива.

„Всички сключени договори между медията и политически субекти ще бъдат достъпни чрез раздел „Обществена информация“ на интернет платформата на медията.

Последна редакция на: Няма
Добавена от: Александър Илиев - Сандото
Дата: 2019-09-05 17:18
Източник: Средногорие - Медия
Автор:
 

Всички текстове, снимки и видео на интернет-платформата на медията са нейно авторско право. Източниците или авторите са обозначени от медията във всички случаи, когато са използвани чужди материали или интернет. Използването на текстове, снимки и видео от интернет-платформата на "Средногорие Медия" става със задължително цитиране на медията като източник. Екип на "НОВ ПОГЛЕД МЕДИЯ ГРУП"